Пътешествие по света

   Това е приключенски курс за малки пътешественици, които искат да опознаят България и света. Какво ще правим? Ще творим, ще танцуваме, ще играем, ще правим проекти. Ще обиколим България от край до край и ще научим много интересни и малко известни факти. Децата ще се запознаят с красотата на българската природа и култура. Ще разберем кои са резерватите в България, ще се запознаем с различни растителни и животински видове и кои от тях трябва много да пазим.
   А пътешествието ни по света...о, то ще бъде наистина вълнуващо! Ще се запознаем с многообразието на културите, религиите, езиците по света.
   Пътешествията ни ще стигнат до Папуа Нова Гвинея, до малкия остров Науру, ще се гмуркаме около Маршаловите острови, ще минем през пясъчната пустиня Цайдам, а след това ще потанцуваме на карнавала в Рио де Жанейро.
   Как ще се осъществи пътешествието ни? Ще се отпуснем, ще развихрим въображението и креативността си. А в помощ ще ни бъдат разнообразни материали като  глобуси, карти с различни мащаби, снимки, презентации, образователни филмчета, помагала, пъзели, игри и още много други.
   Стягайте куфарите и да потегляме!